Glamour, Przeźmierowo

MENU WESELNE

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

MENU WESELNE KARTA DAŃ DO WYBORU NA WESELE

Wspaniały dzień dla Pary Młodej, całej rodziny i grona przyjaciuł. Wszyscy szczęśliwi i radośni świętują zawarcie związku małżeńskiego przez zakochanych.
Przy tak wyjątkowej okazji nie może zabraknąć wyśmienitego jedzenia.
Stoły pełne pyszności,bogate bufety oraz widowiskowe atrakcje kulinarne to nasza specjalność.
Przygotowane trzy warianty menu. Każdy z nich spełnia inne oczekiwania co do ilości jedzenia, wykwintności potraw i formy ich podania.

Propozycja 1

Zupa: Rosół domowy z makaronem lub kluseczkami / Duet kremów brokuł i kalafior (WEGE) / Pikantny bulion grzybowy (WEGE)

Danie główne: Klasyczny De volaille z kurczaka (panierowane) / Kotlet z kurczaka z peperonatą pod pierzynką (panierowane) / Pierś z kurczaka w migdałowej panierce (panierowane) / Roladka z indyka faszerowana warzywami w sosie bazyliowym / Kurczak w sosie śmietanowo szpinakowym na ryżu / Saszetka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami / Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką / Medaliony z indyka zapiekane z ananasem i serem / Cordon Blue wieprzowy (panierowane) / Kotlet schabowy (panierowane) / Sakiewka z schabu z faszerowana grzybami, serem i papryką / Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym / Pieczeń z karkówki po wielkopolsku / Zraz wieprzowy w ciemnym sosie / Wołowina po burgundzku / Rumsztyk wołowy z cebulką / Falafel (WEGE) / Kotlet z kalafiora (WEGE)

Dodatki do dania głównego: Ziemniaki z wody / Ziemniaki puree / Ziemniaczki pieczone / Placki ziemniaczane / Frytki / Kuleczki ziemniaczane / Pyzy / Gnocchi / Kluski śląskie / Kopytka / Kluski lane kładzione / Ryż z jajkiem i warzywami

Surówki: Biała kapusta / Buraczki / Marchew / Seler / Por

Warzywa na ciepło: Kapusta zasmażana / Modra kapusta / Bukiet jarzyn na ciepło / Warzywa grillowane / Pieczarki zasmażane / Marchewka z groszkiem / Buraczki zasmażane

Deser: Puchar z lodami waniliowymi i gorącymi malinami / Fondanta czekoladowa / Mini Panna Cotta i Mini Creme Brulee w bufecie

Zimny bufet: Rolada serowa z kurczakiem / Rolada z kurczaka z szynką i zielonymi szparagami / Schab pieczony ze śliwką po duńsku / Schab nadziewany musem chrzanowym / Polędwiczki wieprzowe z musem drobiowym i zielonym pieprzem / Ptysie z musem z wątróbki gęsiej i pikantnym korniszonem / Ruloniki z szynki z kremem twarogowym i rukolą / Galarciki drobiowe / Szparagi w szynce / Mini tortille MIX - kurczak, tuńczyk, wege / Mus z wędzonego łososia na grzance / Śledzie po królewsku / Jaja w sosie tatarskim (WEGE) / Roladka szpinakowa z twarogiem (WEGE)

Sałatka: Jarzynowa / Grecka / Brokułowa / Niemiecka

Zupa na śniadanie nocne: Barszcz z pasztecikiem / Krem z białych warzyw z grzankami (WEGE)

Danie ciepłe na śniadanie nocne: Szaszłyki drobiowe z ryżem po turecku / Udka pieczone w sosie BBQ / Pierś z indyka grillowana z mozzarellą i zielonym pesto / Karkówka pieczona w sosie własnym z ziemniakami w mundurkach / Golonka z zasmażaną kapustą po bawarsku lub peklowana / Papryki faszerowane kaszą jaglaną i warzywami (WEGE) / Szaszłyki tofu z warzywami i ryżem curry (WEGE)

Propozycja 2

Zupa: Rosół domowy z makaronem lub kluseczkami / Duet kremów brokuł i kalafior (WEGE) / Pikantny bulion grzybowy (WEGE) / Toskańska z pomidorów pelati (WEGE) / Krem z cukinii z dodatkiem mleczka kokosowego i migdałami (WEGE)

Danie główne: Klasyczny De volaille z kurczaka (panierowane) / Kotlet z kurczaka z peperonatą pod pierzynką (panierowane) / Pierś z kurczaka w migdałowej panierce (panierowane) / Roladka z indyka faszerowana warzywami w sosie bazyliowym / Kurczak w sosie śmietanowo szpinakowym na ryżu / Saszetka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami / Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką / Medaliony z indyka zapiekane z ananasem i serem / Kaczka podana w podgrzewaczach z modrą kapustą i prażonym jabłkiem / Cordon Blue wieprzowy (panierowane) / Kotlet schabowy (panierowane) / Sakiewka z schabu z faszerowana grzybami, serem i papryką / Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym / Eskalopki wieprzowe duszone w piwie z suszonymi śliwkami / Pieczeń z karkówki po wielkopolsku / Pieczeń wieprzowa z karkówki na sposób żydowski / Zraz wieprzowy w ciemnym sosie / Wołowina po burgundzku / Tradycyjny zraz wołowy / Bitki wołowe w sosie własnym / Szarpana wołowina BBQ / Rumsztyk wołowy z cebulką / Dorsz w sosie koperkowym zapiekany z ziołowym masełkiem / Morszczuk w sosie cytrynowym, podawany z ryżem / Camembert w panierce z żurawiną (WEGE) / Grillowany ser halloumi z paskami marchewek i cukinii (WEGE) / Falafel (WEGE) / Kotlet z kalafiora (WEGE)

Dodatki do dania głównego: Ziemniaki z wody / Ziemniaki puree / Ziemniaczki pieczone / Placki ziemniaczane / Frytki / Kuleczki ziemniaczane / Pyzy / Gnocchi / Kluski śląskie / Kopytka / Kluski lane kładzione / Ryż z jajkiem i warzywami

Surówki: Biała kapusta / Buraczki / Marchew / Seler / Por / MIX sałat z winegret / Mizeria / Ogórek kiszony z cebulką / Pomidory z cebulką / Sałata pekińska z ogórkiem / Kiszona kapusta / Z zielonego ogórka

Warzywa na ciepło: Kapusta zasmażana / Modra kapusta / Bukiet jarzyn na ciepło / Warzywa grillowane / Pieczarki zasmażane / Marchewka z groszkiem / Buraczki zasmażane / Fasolka szparagowa / Szparagi (sezonowo)

Deser: Puchar z lodami waniliowymi i gorącymi malinami / Tarta jabłkowa na ciepło z lodami waniliowymi / Beza pavlova z owocami / Fondanta czekoladowa / Mini Panna Cotta i Mini Creme Brulee w bufecie

Zimny bufet: Schab pieczony ze śliwką po duńsku / Schab nadziewany musem chrzanowym / Roladka z karkówki faszerowana leśnymi grzybami / Roladka wieprzowa z kurkami i tymiankiem / Polędwiczki wieprzowe z musem drobiowym i zielonym pieprzem / Ptysie z musem z wątróbki gęsiej i pikantnym korniszonem / Ruloniki z szynki z kremem twarogowym i rukolą / Galarciki drobiowe / Szparagi w szynce / Burgerki z szarpaną wołowiną i sosem BBQ / Mini tortille MIX - kurczak, tuńczyk, wege / Pstrąg w ziołach / Rolada z sandacza faszerowana masłem łososiowym / Mus z wędzonego łososia na grzance / Roladka z ciasta szpinakowego z łososiem wędzonym i sosem chrzanowym / Śledzie po królewsku / Łosoś w galarecie / Ryba opiekana z octem i dodatkami w mini słoiczkach / Kalmary w panierce z ciasta piwnego z sosem czosnkowym / Jaja w sosie tatarskim (WEGE) / Roladka szpinakowa z twarogiem (WEGE) / Pomidor faszerowany kuskusem (WEGE) / Deska przekąsek wegańskich z humusem (WEGE)

Sałatka: Jarzynowa / Grecka / Brokułowa / Niemiecka / Meksykańska / Cesarska / Z serem pleśniowym i gruszką

Zupa na kolacje: Meksykańska / Gulaszowa / Żurek domowy / Tajska z kurczakiem / Flaczki z kalmarów (WEGE)

Danie ciepłe na kolacje: Bigos staropolski z mięsiwem i śliwkami / Kurczak w sosie kremowo paprykowym z kluseczkami / Wieprzowina na ostro z ryżem / Strogonoff drobiowy z kluseczkami / Żeberka BBQ / Lasagne (mięsna lub WEGE) / Tofu w sosie tikka masala z ryżem (WEGE)

Zupa na śniadanie nocne: Barszcz z pasztecikiem / Krem z białych warzyw z grzankami (WEGE)

Danie ciepłe na śniadanie nocne: Szaszłyki drobiowe z ryżem po turecku / Udka pieczone w sosie BBQ / Pierś z indyka grillowana z mozzarellą i zielonym pesto / Karkówka pieczona w sosie własnym z ziemniakami w mundurkach / Golonka z zasmażaną kapustą po bawarsku lub peklowana / Łosoś grillowany podawany na kaszy kuskus / Papryki faszerowane kaszą jaglaną i warzywami (WEGE) / Szaszłyki tofu z warzywami i ryżem curry (WEGE) LUB udziec pieczony z dodatkami serwowany przez szefa kuchni na sali

Propozycja 3 - Obiad po ślubie do 7 godzin

Zupa: Rosół domowy z makaronem lub kluseczkami / Duet kremów brokuł i kalafior (WEGE) / Pikantny bulion grzybowy (WEGE)

Danie główne: Klasyczny De volaille z kurczaka (panierowane) / Kotlet z kurczaka z peperonatą pod pierzynką (panierowane) / Pierś z kurczaka w migdałowej panierce (panierowane) / Roladka z indyka faszerowana warzywami w sosie bazyliowym / Kurczak w sosie śmietanowo szpinakowym na ryżu / Saszetka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami / Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką / Medaliony z indyka zapiekane z ananasem i serem / Cordon Blue wieprzowy (panierowane) / Kotlet schabowy (panierowane) / Sakiewka z schabu z faszerowana grzybami, serem i papryką / Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym / Pieczeń z karkówki po wielkopolsku / Zraz wieprzowy w ciemnym sosie / Wołowina po burgundzku / Rumsztyk wołowy z cebulką / Falafel (WEGE) / Kotlet z kalafiora (WEGE)

Dodatki do dania głównego: Ziemniaki z wody / Ziemniaki puree / Ziemniaczki pieczone / Placki ziemniaczane / Frytki / Kuleczki ziemniaczane / Pyzy / Gnocchi / Kluski śląskie / Kopytka / Kluski lane kładzione / Ryż z jajkiem i warzywami

Surówki: Biała kapusta / Buraczki / Marchew / Seler / Por

Warzywa na ciepło: Kapusta zasmażana / Modra kapusta / Bukiet jarzyn na ciepło / Warzywa grillowane / Pieczarki zasmażane / Marchewka z groszkiem / Buraczki zasmażane

Deser: Puchar z lodami waniliowymi i gorącymi malinami / Fondanta czekoladowa / Mini Panna Cotta i Mini Creme Brulee w bufecie

Zimny bufet: Rolada serowa z kurczakiem / Rolada z kurczaka z szynką i zielonymi szparagami / Schab pieczony ze śliwką po duńsku / Schab nadziewany musem chrzanowym / Polędwiczki wieprzowe z musem drobiowym i zielonym pieprzem / Ptysie z musem z wątróbki gęsiej i pikantnym korniszonem / Ruloniki z szynki z kremem twarogowym i rukolą / Galarciki drobiowe / Szparagi w szynce / Mini tortille MIX - kurczak, tuńczyk, wege / Mus z wędzonego łososia na grzance / Śledzie po królewsku / Jaja w sosie tatarskim (WEGE) / Roladka szpinakowa z twarogiem (WEGE)

Sałatka: Jarzynowa / Grecka / Brokułowa / Niemiecka


PAKIETY DODATKOWE

OPCJA 1
Napoje bez limitu – kawa, herbata, woda, soki, cola, sprite
Serwis alkoholowy – schłodzenie, lód, kulery, serwis

OPCJA 2
Napoje bez limitu – kawa, herbata, woda, soki, cola, sprite
Serwis alkoholowy – schłodzenie, lód, kulery, serwis
Ciasta MIX – 2,5 porcje na osoby
Owoce w bufecie

OPCJA 3
Napoje bez limitu – kawa, herbata, woda, soki, cola, sprite
Serwis alkoholowy – schłodzenie, lód, kulery, serwis
Ciasta MIX – 3 porcje na osoby
Owoce w bufecie
Tort Weselny z oferty cukierni „Kandulski”


ATRAKCJE KULINARNE

LIVE COOKING

Live cooking - pokaz połączony z degustacją. Do wyboru np. pokaz kuchni amerykańskiej z hamburgerami w roli głównej, kuchnia włoska gdzie goście nauczą się przyrządzać pasty zgodnie z oryginalnymi recepturami lub wielkie grillowanie z karkówkami, kiełbasami i boczkiem.

 

SUSHI MASTER

Sushi master - pokaz połączony z degustacją. Sushi master będzie przyrządzał specjały kuchni japońskiej.

 

BUFET WŁOSKI

Bufet z Włoskimi specjałami - duży plater z Carpaccio wołowym, brushetty, pizza pane, salami spianata, salami milano, szynka parmeńska, parmezan, mozzarella, gorgonzola, oliwki, rukola, suszone pomidory, oliwy smakowe, ciabatty, grisini itp..

 

BUFET MORSKI

Bufet z owocami morza - krewetki i langustynki gotowane w pancerzach, ostrygi z cytryną podawane na kruszonym lodzie, panierowane krążki z kalmara z DIPem, małże świętego Jakuba z posypką itp..

 

BUFET WIEJSKI

Bufet wiejski - różne wiejskie kiełbasy, kabanosy, szynki, salceson, kaszanka, wątrobianka, pasztet, ryba opiekana, twaróg, smalec, ogórki kiszone, chleb wiejski itp..

 

BUFET STAROPOLSKI

Staropolski bufet - bigos, gołąbki, pieczeń, karkówka po żydowsku, pierogi itp..

 

FINGER FOOD

Finger food - mini przekąsek w różnych formach np. wrapy, burgerki, szaszłyczki, vol au vent, tartynki itp..

 

BUFET AZJATYCKI

Azjatycki bufet - kaczka po pekińsku, sajgonki, pad thai z kurczakiem, pierożki wonton, tajskie szaszłyki itp..

 

CANDY BAR

Candy Bar - babeczki z owocami, makaroniki francuskie, stożek z truskawek maczanych w czekoladzie, lizaki lollipops, bomby rumowe itp..

 

FONTANNA CZEKOLADY

Fontanna czekolady - specjalna czekolada oraz owoce i słodycze do maczania w niej. Stanowi świetne dopełnienie candy baru.

 

LODY

Budka z lodami - ustawiana wewnątrz lub na zewnątrz. W cenie obsługa, konserwator, 3 kuwety z lodami (ok. 200 gałek), wafle. Do wyboru różne smaki lodów rzemieślniczych.

 

UDZIEC

Udziec - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Udziec wraz z dodatkami.

 

PROSIAK

Prosiak - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Prosiak wraz z dodatkami.

 

INDYK

Indyk - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Indyk wraz z dodatkami.

 

GĘŚ FASZEROWANA

Gęś faszerowana - podawana o wcześniej ustalonej godzinie na stoły gości na przykład, jako rozszerzenie kolacji.

 

PIECZEŃ

Pieczeń - podawana o wcześniej ustalonej godzinie na stoły gości na przykład jako rozszerzenie kolacji. Pieczeń z karkówki, szpikowana czosnkiem podawana z sosem pieczeniowym. 

 

TATAR

Tatary - zazwyczaj serwowane przez kelnerów, podawane jako rozszerzenie jednego z bufetów lub na stoły. Wykonane z siekanej wołowiny wymieszane z dodatkami i przyprawami podawane w formowane sześcianów lub walcy.

 

SANDACZ

Sandacz - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Cała ryba jest faszerowana, zalana w galarecie i podana na sałatce.

 

ŁOSOŚ

Łosoś - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Łosoś gotowany w całości wraz z dodatkami.

 

RYBY WĘDZONE

Ryby wędzone - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Deska z wędzonym halibutem, łososiem i pstrągiem.

 

DESKA SERÓW

Deska serów - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Deska z serem poduszkowym białym i wędzonym, suszonymi pomidorami i winogronami.

 

DESKA WĘDLIN

Deska wędlin - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Deska z suszoną kiełbasą, szynką, oliwkami i winogronami.

 

FONTANNA ALKOHOLOWA

Fontanna alkoholowa - zazwyczaj na osobnym bufecie, dokładna lokalizacja fontanny do ustalenia w trakcie spotkania. Wsad 4l do ustalenia jaki drinki ma serwować dla gości.

 

BARMAN

Barman GLMOUR - barman przyrządza drinki z alkoholu powierzonego przez Parę Młodą w czasie całego wesela. Drinki do ustalenia.

 

mojito

Słój Mojito - zazwyczaj słój ustawiony na barze - wsad 5l.

 

pro secco

Słój Prosecco - zazwyczaj słój ustawiony na barze - wsad 5l.

 

Lemoniada

Słój z Lemoniadązazwyczaj słój ustawiony na barze - wsad 5l.

 

roll bar

Roll Bar z piwem - zazwyczaj ustawiany na zewnątrz.

 

Jesteśmy otwarci na Wasze pomysły. Chętnie spełnimy kulinarne fantazje tak, aby ten dzień był taki jak sobie wymarzyliście.

 

Zapraszamy do kontaktu i rezerwacji terminu wesela

721 294 202

lub

restauracja@glamourhouse.pl

Pakiety pobytowe ZAPLANUJ SWÓJ WYJAZD

Pakiet Biznes
Pakiet Biznes
od 300 /noc
  • dowolna dł. pobytu
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Cena Dnia Bez Śniadań
Cena Dnia Bez Śniadań
od 159 /noc
  • dowolna dł. pobytu
  • Bez wyżywienia
zobacz szczegóły
Cena Dnia z Śniadaniem
Cena Dnia z Śniadaniem
od 190 /noc
  • dowolna dł. pobytu
  • BB – Śniadanie w cenie
zobacz szczegóły
Przyjaźń
Przyjaźń
od 650 /pobyt
  • 1 noc
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Tylko we Dwoje
Tylko we Dwoje
od 850 /pobyt
  • 1 noc
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Przyjaźń voucher
Przyjaźń voucher
od 650 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
Dotyk SPA
Dotyk SPA
od 980 /noc
  • 1 noc
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Tylko we Dwoje voucher
Tylko we Dwoje voucher
od 850 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
Luksusowy wypoczynek
Luksusowy wypoczynek
od 980 /noc
  • 1 noc
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Glamour Love
Glamour Love
od 1 280 /pobyt
  • 1 noc
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Glamour Love voucher
Glamour Love voucher
od 1 280 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
Spa dla Dwojga
Spa dla Dwojga
od 1 380 /pobyt
  • 2 noce
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Spa dla Dwojga voucher
Spa dla Dwojga voucher
od 1 380 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
Romantyczne SPA
Romantyczne SPA
od 1 550 /pobyt
  • 1 noc
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Harmonia Duszy i Ciała voucher
Harmonia Duszy i Ciała voucher
od 1 180 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
Harmonia Duszy i Ciała
Harmonia Duszy i Ciała
od 1 180 /pobyt
  • 2 noce
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Romantyczne SPA voucher
Romantyczne SPA voucher
od 1 550 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
Ekskluzywny Weekend Glamour
Ekskluzywny Weekend Glamour
od 1 630 /pobyt
  • 2 noce
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Ekskluzywny Weekend Glamour voucher
Ekskluzywny Weekend Glamour voucher
od 1 630 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
Ajurweda weekendowe oczyszczanie
Ajurweda weekendowe oczyszczanie
od 1 600 /pobyt
  • 2 noce
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
zobacz szczegóły
Ajurweda weekendowe oczyszczanie voucher
Ajurweda weekendowe oczyszczanie voucher
od 1 600 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 250,00ZŁ
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 250,00ZŁ
od 250 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 500,00ZŁ
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 500,00ZŁ
od 500 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 750,00ZŁ
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 750,00ZŁ
od 750 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 1000,00ZŁ
VOUCHER UPOMINKOWY O WARTOŚCI 1000,00ZŁ
od 1 000 /szt.
  • dowolna dł. pobytu
zobacz szczegóły

ul. Rynkowa 92
62-082 Przeźmierowo, Polska

Zobacz na mapie
Newsletter

Dzięki powiadomieniom będziecie Państwo znali najnowsze oferty, promocje i wydarzenia w Glamour.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij