ZUPA
Domowy rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Kotlet de'Volaille
Rolada wieprzowa z farszem Cordon blue
Pieczeń wieprzowa w sosie winnym
Zraz wołowy według starej receptury
DODATKI DO DANIA GŁÓWNEGO
Ziemniaki z wody
Frytki
SURÓWKI/WARZYWA
Z białej kapusty
Z marchewki
Bukiet jerzyn na ciepło
DESER
Puchar deseru lodowego
Kawa i herbata
ZIMNY BUFET
Kurczak z szynką i szparagami
Duet mięs pieczonych zawijany w bekonie
Schab z śliwką do duńsku pieczony na slow cooking
Polędwiczki wieprzowe w kolorowym pieprzu
Rolada z ciasta szpinakowego z wędzonym łososiem i serkiem chrznowym
Łosoś na chrupiącej grzance
SAŁATKI
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka grecka z fetą
Pieczywo i masło
ILOŚCI PORCJI:
| Danie główne - 2,5 os. | Zimny bufet - 3 os. | Sałatka - 1 os. |
CENA: 220,00zł ZA OSOBĘ
Zapoznaj się z szczegółową ofertą oraz menu: