PRZYWITAJ NOWY ROK...
W dobrym stylu i niepowtarzalnej atmosferze.
Jeden dzień w roku w którym możesz zwolnić hamulce i ponieś się rytmom muzyki. Czas dobrej zabawy i podsumowań.
...WE WNĘTRZACH GLAMOUR
Impreza sylwestrowa zorganizowana będzie w restauracji GLAMOUR w Przeźmierowie k./Poznania.
Zdjęcia naszego lokalu można obejrzeć poniżej:
Sala Główna Restauracji GLAMOUR - Stoły dla gości ok. 100 osób
Sala Ogrodowa - Stoły dla gości ok. 20 osób
Sala Słoneczna - Parkiet
Sala VIP - Sala prywatna dla ok. 15os.
Sala Kryształowa - Sala do wynajęcia na osobną imprezę dla ok. 70 os. (zapewniamy muzykę w postaci odsłuchu DJa z głównej sali)
Sala Diamentowa - Sala do wynajęcia na osobną imprezę dla ok. 30 os. (zapewniamy muzykę w postaci odsłuchu DJa z głównej sali)
PLAN LOKALU
ILOŚĆ BUFETÓW I ICH ROZMIESZCZENIE JEST POGLĄDOWE
START IMPREZY
20:00
PROFESJONALNY POKAZ SZTUCZNYCH OGNI
24:00
KONIEC IMPREZY
04:00
ZA KONSOLETĄ
Krzysztof Wiśniewski
Sprawdzony i znany Dj oraz wodzirej.
Związany z branżą imprezową od ponad 20 lat.
Rozbawi każdego, swoimi rytmami porwie na parkiet.
WYBORNE MENU
SERWOWANE W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO, DOSTĘPNE PRZEZ CAŁĄ IMPREZĘ
ZUPA
Krem z cukinii z grzankami razowymi i świeżą bazylią
Consomme grzybowe podane z warzywami i kluskami półfrancuskimi
DANIA CIEPŁE W PODGRZEWACZACH
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami i mozzarellą
Wolno pieczone żeberka wieprzowe w sosie z palonego masła
Miruna w sosie szafranowym
Caponata (WEGE)
DODATKI
Marchew glazurowana w pomarańczach z dodatkiem chilli, mango i imbiru / Ziemniaki w mundurkach opiekane z ziołami / Krokiety ziemniaczane / Kopytka szpinakowe
WIEJSKI STÓŁ
Wędliny / Smalec / Pasztet / Gzik / Ogórki kiszone / Wiejskie pieczywo / Pieczeń / Karkówka po cygańsku / Bigos / Pierogi / Gołąbki
WŁOSKI STÓŁ
Carpaccio wołowym / Brushetty / Pizza pane / Salami spianata / Salami milano / Szynka parmeńska / Parmezan / Mozzarella / Gorgonzola / Oliwki / Rukola / Suszone pomidory / Grisini
CANDY BAR
Mini Panna cotta
Mini Crème brûlée
Mix ciast
Rożek z truskawek maczanych w czekoladzie
Fontanna alkoholowa
ZIMNY BUFET
Koktajl krewetkowy
Sałatka staropolska z szynką
Babeczki z indykiem na słodko-ostro
Vol-au-venty nadziewane musem krabowym i sezamem
Tatar wołowy na pumperniklu
Szarpany dziki łosoś z ananasem i chilli
Satay chicken
Szparagi zapiekane w boczku
Cukinia faszerowana suszonym pomidorem i serem feta
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami i buraczkami w miodzie
Tartaletki oliwkowo-rozmarynowe z musem z suszonego pomidor
Mini Bajgle
Mini burgery
Mini hot-dogi
SAŁATKI
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką z sosem winegret
Sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry i ogórkiem z sosem winegret
Sałatka z zielonych warzyw w sosie miodowym
Sałatka Taboulec
KOLACJA ZUPA
Krem z pieczonych pomidorów z pesto, parmezanem i diablotką ziołową
Krem z białych warzyw z parmezanem i oliwą truflowąh
KOLACJA DANIE GŁÓWNE
Wolno pieczona wołowina po burgundzku
Casarecce z boczkiem w sosie z mascarpone i pistacji
Ryż z zielonymi szparagami i soczewicą / Gnocchi buraczane
ATRAKCJA KULINARNA
Udziec pieczony z ziemniakami i kapustą o 01:00
ATRAKCJA ALKOHOLOWA
Barman automatyczny "BARMIX"
NAPOJE
Kawa i Herbata - w bufecie
Woda niegazowana / Soki / Cola i sprite - bez limitu, pobierane z baru
Kieliszek szampana o 24:00
Alkohol - każdy przynosi własny - zapewniamy coolery z lodem na stołach