PRZYWITAJ NOWY ROK...
W dobrym stylu i niepowtarzalnej atmosferze.
Jeden dzień w roku w którym możesz zwolnić hamulce i ponieś się rytmom muzyki. Czas dobrej zabawy i podsumowań.
...WE WNĘTRZACH GLAMOUR
Impreza sylwestrowa zorganizowana będzie w restauracji GLAMOUR w Przeźmierowie k./Poznania.
Zdjęcia naszego lokalu można obejrzeć poniżej:
Sala Główna Restauracji GLAMOUR - Stoły dla gości ok. 100 osób
Sala Ogrodowa - Stoły dla gości ok. 20 osób
Sala Słoneczna - Parkiet
Sala VIP - Sala prywatna dla ok. 15os.
Sala Kryształowa - Sala do wynajęcia na osobną imprezę dla ok. 70 os.
PLAN LOKALU
ILOŚĆ BUFETÓW I ICH ROZMIESZCZENIE JEST POGLĄDOWE
START IMPREZY
20:00
PROFESJONALNY POKAZ SZTUCZNYCH OGNI
24:00
KONIEC IMPREZY
04:00
ZA KONSOLETĄ
Krzysztof Wiśniewski
Sprawdzony i znany Dj oraz wodzirej.
Związany z branżą imprezową od ponad 20 lat.
Rozbawi każdego, swoimi rytmami porwie na parkiet.
WYBORNE MENU
SERWOWANE W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO, DOSTĘPNE PRZEZ CAŁĄ IMPREZĘ
ZUPA
Gulaszowa
Krem z białych warzyw
DANIA CIEPŁE W PODGRZEWACZACH
Polędwiczki w sosie kurkowym
Pałka z kurczaka faszerowana mięsem wieprzowym i ziołami
Biała ryba soute z brokułem po neapolitańsku z pomidorkami cherry
Panierowany Tofu na czarnej soczewicy z warzywami
WIEJSKI STÓŁ
NA CIEPŁO
Pieczeń / Karkówka po cygańsku / Bigos / Pierogi / Gołąbki
NA ZIMNO
Wędliny / Smalec / Pasztet / Gzik / Ogórki kiszone / Wiejskie pieczywo
DODATKI
Frytki z batatów / Kulki ziemniaczane / Szpinakowe kopytka / Surówki / Sałatki
CANDY BAR
Babeczki / Bomby rumowe / Ptysie / Bezy / Mix ciast
Rożek z truskawek
Fontanna alkoholowa
ZIMNY BUFET typu "Finger Foods"
Tatar wołowy z kaparami na tartynce
Wiejski pasztet na grzance z żurawiną
Mini burgery z wołowiną 100% i sosem BBQ
Mix pizzerek z różnymi dodatkami
Polędwiczki slow cooking z kolorowym pieprzem gruboziarnistym
Łosoś wędzony na grzance z serkiem chrzanowym i koperkiem
Ciasto szpinakowe z wędzonym łososiem i kremem chrzanowym
Cukinia faszerowana suszonymi pomidorami
Mini tortille mix – kurczak, łosoś, warzywa
Vol au vent z musem z indyka i sosem ostrym paprykowym
Vol au vent z musem pieczarkowym
Vol au vent z szpinakowy
Tartynka z pastą krewetkową i sezamem
Mus z gorgonzoli i orzechami włoskimi
Ptysie z pasztetem wiejskim i ogórkiem kiszonym
Wątróbka gęsia w sosie malinowym z czekoladą
Bruschetta z pomidorami
Mini bajgle z suszonym pomidorem
Mini hot dogi
KOLACJA
Barszczyk z pasztecikiem
Udziec pieczony z ziemniakami i kapustą
NAPOJE
Kawa i Herbata - w bufecie
Woda niegazowana / Soki / Cola i sprite - bez limitu, pobierane z baru
Kieliszek szampana o 24:00
Alkohol - każdy przynosi własny - zapewniamy coolery z lodem na stołach