Glamour, Przeźmierowo

WIGILIE

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

WIGILIE

Okres poprzedzający Święta Bożego Narodzenia to znakomita okazja do spotkania w gronie Pracowników Państwa Firmy, podsumowania roku i budowania planów na przyszłość. Jest to przede wszystkim okazja na wymiany serdecznych życzeń.

Zapraszamy Państwa serdecznie do spędzenia tych chwil w wyjątkowej atmosferze świątecznych dekoracji, przy blasku świec, w akompaniamencie kolęd. Nasz doświadczony personel dołoży starań, aby ta chwila była dla Państwa wyjątkowa.

Specjalnie na tą okazję przygotowaliśmy wigilijne menu, pełne wyjątkowych potraw, a przy tym w kilku wariantach cenowych.

Zapraszamy do rezerwacji terminów

tel. 0 695 925 277

menu do pobrania .

Spotkania wigilijne przy choince

Propozycja 1

Zupa: barszcz wigilijny z uszkami i nadzieniem grzybowym

Danie główne: złocisty  karp marynowany, smażony na maśle, podawany z cebulką, ziemniakami pieczonymi w ziołach i zasmażaną kapustą

Deser: cynamonowa szarlotka na ciepło serwowana z lodami waniliowymi z rodzinnej pracowni

Napoje: kawa, herbata oraz woda, soki 0,25 l/os.

Cena  70 zł/os.  

*przyjęcie trwa 3 godziny (prosimy o informację czy przygotować opłatki)

Propozycja 2

Zupa: krem  grzybowy  z nutą warzyw z dodatkiem białego wina, podany z łazankami

Danie główne: filet z łososia z sosem porowym, ryż jaśminowy, pappardelle warzywne

Deser: cynamonowa szarlotka na ciepło serwowana z lodami waniliowymi z rodzinnej pracowni

Napoje: kawa, herbata oraz woda, soki 0,25 l/os.

Cena  80 zł/os.

*przyjęcie trwa 3 godziny (prosimy o informację czy przygotować opłatki)

Propozycja 3

Przystawka: tatar ze śledzia, ogórek kwaszony i kwaśna śmietana

Zupa: krem buraczany, wędzony ser i kandyzowana gruszka

II Danie: halibut z pieca, na puree marchewkowo-groszkowym, podany z pieczonymi ziemniakami

Deser: kula czekoladowa, krem  pomarańczowo piernikowy, owoce, crunch, lody kremowe z rodzinnej pracowni

Napoje: kawa, herbata oraz woda, soki 0,25 l/os.

Cena 100 zł/os.

*przyjęcie trwa 3 godziny (prosimy o informację czy przygotować opłatki)

Propozycja 4

Zupa: do wyboru na etapie ustaleń  (1 porcja na osobę)

Grzybowa z nutą warzyw z dodatkiem białego wina, podana z łazankami

Barszcz wigilijny z uszkami i nadzieniem grzybowym, wyrób własny

Żurek na własnym zakwasie, z kiełbasą własnego wyrobu

Danie główne serwowane na platerach (2 p./os.)

Pierogi z kapustą i grzybami  wyrób własny (3 szt. )

Filetowany pstrąg w ziołach

Marynowany filet z karpia, smażony na maśle z cebulką

Kurczak w sosie muślinowym na bazie białego wina

Polędwiczki wieprzowe w sosie z podgrzybków

Policzki wołowe z jałowcem i rozmarynem

Dodatki do dania głównego

Ziemniaki zapiekane z ziołami

Ziemniaki z wody

Kapusta zasmażana z grzybami

Zestaw surówek.

Deser ( 1,5  p./os.)

Świąteczny piernik z powidłami śliwkowymi

Szarlotka z antonówek

Makowiec z kruszonką

Zimne przekąski  (2 p./os.) do wyboru 4 dania plus  1 sałatka)

Rolada z ciasta szpinakowego i łososia

Łosoś wędzony na chrupiącej grzance

Tradycyjna ryba po grecku

Śledź pod pierzynką

Galantyna drobiowa  z sosem tatarskim

Schab ze śliwką po duńsku

Sałatka jarzynowa, grecka, niemiecka (wybór jednej z nich)

Pieczywo , masło

Napoje: kawa, herbata bo, woda, soki 0,25 l

Cena 130 zł/os.

*przyjęcie trwa 5 godzin (prosimy o informację czy przygotować opłatki)

Propozycja  5

Zupa (do wyboru na etapie ustaleń) 1 porcja na osobę

Grzybowa  z nuta warzyw z dodatkiem białego wina, podana z łazankami

Barszcz wigilijny z uszkami z nadzieniem grzybowym, wyrób własny

Żurek na własnym zakwasie, z kiełbasą własnego wyrobu

Krem  z borowikami z polskich lasów.

Bulion rybny z warzywami Julienie i pulpecikami.

Danie główne serwowane na platerach (2,5 p./os.)

Pierogi z kapustą i grzybami wyrób własny (3 szt.)

Pierogi ze szpinakiem i wędzonym łososiem (3 szt.)

Pierogi z oscypkiem i kapustą (3 szt.)

Filetowany pstrąg w ziołach

Smażony karp na maśle  podawany z szarym sosem

Łosoś  podawany  z ryżem jaśminowym i sosem porowym

Sandacz w sosie kardynalskim

Saszetka z kurczaka  z gruszką i serem pleśniowym

Kurczak w sosie muślinowym na bazie białego wina

Indyk w sosie kurkowym

Tradycyjny zraz staropolski

Pieczona karkówka po wielkopolsku

Pieczona golonka z warzywami

Polędwiczki wieprzowe w sosie z podgrzybków

Policzki wołowe duszone w winie z suszonymi pomidorami, grzybami i cebulką.

Dodatki do dania głównego

Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem , ziemniaki zapiekane z ziołami, frytki, pyzy (do wyboru 3)

Mix surówek, kapusta zasmażana z grzybami, buraczki z chrzanem, groch z kapustą

Deser (2 p./os. ) mix ciast wigilijnych

Świąteczny piernik z powidłami śliwkowymi

Szarlotka z antonówek

Makowiec z kruszonką

Sernik „Pani Basi”

Zimne przekąski  3 p./os. do wyboru 6 dań plus sałatka

Tatar ze śledzia na razowej grzance

Rolada z ciasta szpinakowego i łososia

Terrina z białej ryby i wędzonego dorsza

Karp w zalewie octowej podany z marynatami i wędzoną śliwką

Bliny ze gęstą śmietaną i kawiorem

Tagliata z łososiem

Placuszki z musem z karpia

Krokiety z farszem grzybowym

Wędzone ryby i mięsa z naszej wędzarni

Roladka z indyka pieczona z fetą i cukinią w oliwce z chilli i kolendry

Schab ze śliwką po duńsku

Tatar wołowy serwowany na pumperniklu

Duet mięs slow cooking

Rostbef medium z sosem musztardowo-jogurtowym

Terrina z sarniny

Domowy pasztet z żurawiną

Sałatka jarzynowa, niemiecka, kebab, cesarska , grecka ( do wyboru jedna )

Pieczywo, masełko

Napoje Kawa, herbata

Woda, Soki 0,25 l

Cena 150 zł/os.

* przyjęcie  trwa 5 godzin (prosimy o informację czy przygotować opłatki)

Więcej szczegółów  pdf

Pakiety pobytowe ZAPLANUJ SWÓJ WYJAZD

ul. Rynkowa 92
62-082 Przeźmierowo, Polska

Zobacz na mapie
Newsletter

Dzięki powiadomieniom będziecie Państwo znali najnowsze oferty, promocje i wydarzenia w Glamour.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij