MENU
PRZYSTAWKA
DO WYBORU
- KREWETKI NA POMIDOROWO-CZOSNKOWEJ ŚCIÓŁCE Z CHRUPKIEM Z WODOROSTA
- TRIO TATARÓW - WOŁOWY, ŚLEDZIOWY, WARZYWNY
- BARBABIETOLA CARPACCIO PODANA NA LIŚCIU SAŁATY RZYMSKIEJ
ZUPA
DO WYBORU
- KREM Z PIECZONEGO BURAKA W TOWARZYSTWIE KOZIEGO SERKA I MIKROZIÓŁ
- ZUPA Z TOPINAMBURU Z OLIWĄ TRUFLOWĄ I CHIPSEM Z PARMEZANU
DANIE GŁÓWNE
DO WYBORU
- MAKARON PAPARDELLE Z POLEDWICZKĄ WIEPRZOWĄ W SOSIE Z GORGONZOLI I ORZECHA WŁOSKIEGO
- CANELLONI NADZIEWANE MUSEM Z ŁOSOSIA POLANE SOSEM POROWYM ORAZ KALAFIOR ROMANESCO
- PIERŚ Z GĘSI W SOSIE PIECZENIOWYM PODANA Z PUREE Z BATATA ORAZ BUKIETEM JARZYN
- WARZYWNA WIEŻA EIFFLA: PRZEKŁADANY BAKŁAŻAN, CUKINIA, MOZZARELLA BURRATA Z SOSEM SZAMPAŃSKIM
DESER
DO WYBORU
- WANILIOWY SERNIK Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ I RODZYNKAMI KANDYZOWANYMI RUMEM
- LODY WANILIOWE W KĄPIELI Z GORACYCH MALIN I BITĄ ŚMIETANĄ
CENA ZA MENU: 250,00ZŁ ZA PARĘ
CENA ZA POKÓJ OD 150,00ZŁ DO 420,00ZŁ (zależy od terminu i standardu)
ZAPRASZAMY DO REZERWACJI STOLIKA I POKOJU POD NUMEREM
695 925 277
OFERTA DOSTĘPNA W DNIACH OD 11.02 DO 14.02
*Muzyka na żywo tylko dnia 14.02.