POLONEZA CZAS ZACZĄĆ...
Ważna impreza w życiu młodego człowienka
Prawdziwy bal, pokaz elegancji i dojrzałości
...W WNĘTRZACH GODNYCH TEJ UROCZYSTOŚCI
W stylu Glamour
Studniówkę możemy zorganizować dla Państwa w jednej z dwóch sal jakimi dysponujemy. Najlepiej sprawdzi się dobranie jej na podstawie przewidywanej liczny gości.
Sala Główna Restauracji GLAMOUR - Na małą imprezę i na wyłączność dla 70 - 140 osób
Sala Kryształowa - Dla 30 - 70 osób
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE O SALACH MOŻESZ UZYSKAĆ KLIKAJĄC TUTAJ.
ELEGANCKA OPRAWA I... WYŚMIENITE JEDZENIE
Wyborne menu skrojone na miarę
ZUPA
Do wyboru 1 rodzaj
Rosół domowy z makaronem lub kluseczkami
Duet kremów brokuł i kalafior
Pikantny bulion grzybowy
Toskańska z pomidorów pelati
DANIE GŁÓWNE
Do wyboru 6 rodzajów, 2 porcji na osobę, podawane na półmiskach
Klasyczny De volaille z kurczaka (panierowane)
Kotlet z kurczaka z peperonatą pod pierzynką (panierowane)
Pierś z kurczaka w migdałowej panierce (panierowane)
Roladka z indyka faszerowana warzywami w sosie bazyliowym
Saszetka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami
Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką
Medaliony z indyka zapiekane z ananasem i serem
Cordon Blue wieprzowy (panierowane)
Kotlet schabowy z pieczarkami zasmażanymi (panierowane)
Sakiewka z schabu faszerowana grzybami, serem i papryką
Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym
Eskalopki wieprzowe duszone w piwie z suszonymi śliwkami
Pieczeń z karkówki po wielkopolsku w sosie własnym
Pieczeń wieprzowa z karkówki w sosie na sposób żydowski
Zraz wieprzowy w ciemnym sosie
Wołowina w sosie po burgundzku
Bitki wołowe w sosie własnym
Rumsztyk wołowy z cebulką
Klopsiki z soczewicy w sosie pomidorowym
Kotlet z kalafiora
DODATKI DO DANIA GŁÓWNEGO
Do wyboru 2 dodatki - Ziemniaki z wody / Ziemniaki puree / Ziemniaczki pieczone / Placki ziemniaczane / Frytki / Kuleczki ziemniaczane / Pyzy / Gnocchi / Kluski śląskie / Kopytka / Kluski lane kładzione / Ryż z jajkiem i warzywami
Do wyboru 2 surówki - Biała kapusta / Buraczki / Marchew / Seler / Por / MIX sałat z winegret
Do wyboru 1 ciepłe warzywo - Kapusta zasmażana / Modra kapusta / Bukiet jarzyn na ciepło / Warzywa grillowane / Pieczarki zasmażane / Marchewka z groszkiem / Buraczki zasmażane / Fasolka szparagowa
DESER
Do wyboru 1 rodzaj
Puchar z lodami waniliowymi i gorącymi malinami
Fondant czekoladowy
MIX ciast – 2 porcje na osobę
ZIMNY BUFET
6 rodzajów zakąsek + 1 rodzaj sałatki + pieczywo i masło, 2 porcje na osobę
ZAKĄSKI
Rolada serowa z kurczakiem
Rolada z kurczaka z szynką i zielonymi szparagami
Schab pieczony ze śliwką po duńsku
Schab nadziewany musem chrzanowym
Roladka z karkówki faszerowana leśnymi grzybami
Ptysie z musem z wątróbki gęsiej i pikantnym korniszonem
Ruloniki z szynki z kremem twarogowym i rukolą
Galarciki drobiowe
Szparagi w szynce
Mini tortille MIX - kurczak, tuńczyk, wege
Mus z wędzonego łososia na grzance
Roladka z ciasta szpinakowego z łososiem wędzonym i sosem chrzanowym
Śledzie po królewsku
Ryba opiekana z octem i dodatkami w mini słoiczkach
Jaja w sosie tatarskim
Roladka szpinakowa z twarogiem
Pomidor faszerowany kuskusem
Przekąski wegańskie z humusem
SAŁATKA
Jarzynowa / Grecka / Brokułowa / Niemiecka / Meksykańska
CENA MENU: 195,00 zł/os.